Huopasaippua

Toimitusaika: 1-7 päivä(ä)

Kuvaus

Suomalaista lampaan villaa on huovutettu Dove Pure Sensitive hajustamattoman ja parabeenittoman palasaippuan päälle. Huopasaippua on mieto kasvojen ja vartalon puhdistusaine herkälle iholle. Hellävarainen saippua on hypoallergeeninen, hajusteeton ja dermatologisesti testattu. Toisin kuin tavalliset saippuat, tämä sisältää ¼ kosteusvoidetta, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoasi puhdistaen sitä tehokkaasti.

Villa saippuan päällä kuorii ja hieroo ihoasi hellästi luoden upean pehmeän ja sileän ihon. Huopasaippualla onnistuu helposti kasvojen ja vartalon pesu sekä kasvojen ja vartalon ihon kuorinta. Ota villasaippua osaksi päivittäistä ihonhoitoasi!

Tuotteen ulkonäkö on aina uniikki, pohjaväri on valittavissa. Jos haluat kuitenkin jonkin tietyn värin tai vaikkapa useamman samanvärisen, otathan yhteyttä sähköpostilla.


Käyttöohje: Kastele huopasaippua lämpimässä vedessä ja hiero käsissäsi niin että vaahto nousee pintaan. Pese itsesi hyvää tekevällä saippuasienellä. Huuhtele huopasaippua käytön jälkeen viileällä vedellä ja jätä kuivumaan odottamaan seuraavaa suloista pesuhetkeä.

Käytössä saippua sisältä pikkuhiljaa kuluu vähemmäksi ja villa huopuu koko ajan saippuan ympärille pienemmäksi. Lopulta jää jäljelle pieni pala huopaa, jonka voi hyödyntää johonkin askarteluun tai hävittää poltettavan jätteen mukana.

Materiaali: Dove palasaippua, 100% villa

Ainesosat: Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Lauric Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium laurate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium chloride, Titanium dioxide, CI 77891