Läppähattu

Läppähattu

Toimitusaika: 1-7 päivä(ä)

Kuvaus

Suomalaisesta lampaanvillasta valmistettu monikäyttöinen Läppähattu sopii hyvin paljuun, saunaan, retkeilyyn ja moneen muuhun tilanteeseen. Hatun läpät voit taittaa leukasi alle tai nostaa ylös luoden erilaisia tyylejä ja käyttötapoja.

Tämä huopahattu on valmistettu käsityönä märkähuovuttamalla. Villa on käsin pesty sekä karstattu ja se on peräisin Lapista, tiloilta, jotka aiemmin laittoivat villansa roskiin. Villat sekoitetaan käsin, niin yksikään hattu ei ole tismalleen samanvärinen, vaan niissä on vivahde-eroja. Jokainen kappale on siis ainutlaatuinen!

Villa on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joka ei hiosta käyttäjäänsä, joten hattu sopii käytettäväksi tilanteessa kuin tilanteessa. Villan luonnollinen, hoitava rasvaisuus säilyy tuotteessa, koska sitä ei ole käsitelty voimakkailla kemikaaleilla, ei edes kuumalla vedellä. Värivaihtoehtoina ovat villan luonnolliset värit (musta, ruskea, valkoinen) tai niiden sekoitus, sillä tuotteessa ei käytetä väriaineita.

Koot ovat valittavissa päänympäryksen mukaan. Huopahattua voi vähän muokata omaan päähän sopivammaksi esimerkiksi kääntämällä leiriä ylös tai alas.


Materiaali: 100% villaa

Hoito-ohje: Tuuletus riittää. Jos kuitenkin vaaditaan pesua, on se tehtävä käsin viileässä vedessä. Käytäthän pesuaineena hajustamatonta, väriaineetonta pesuainetta.


Erilaisia käyttömahdollisuuksia:

Saunahattu, paljuhattu, erähattu