Pirttitossut

Toimitusaika: 1-7 päivä(ä)

Kuvaus

Lampaanvillasta valmistetut Pirttitossut ovat lämmin valinta säällä kuin säällä.

Nämä perinteisen mallin huopatossut on valmistettu Käyrämössä käsityönä märkähuovuttamalla. Villa on käsin pesty sekä karstattu ja se on peräisin Lapista, tiloilta, jotka aiemmin laittoivat villansa roskiin. Nämä kotitossut ovat siis ekologinen valinta. Villat sekoitetaan käsin, niin yksikään tossupari ei ole tismalleen samanvärinen, vaan niissä on vivahde-eroja. Jokainen pari on siis ainutlaatuinen!

Villa on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joka ei hiosta käyttäjäänsä. Nämä sisätossut suojaavat ihoasi kuumalta ja kylmältä. Villan luonnollinen, hoitava rasvaisuus säilyy tuotteessa, koska sitä ei ole käsitelty voimakkailla kemikaaleilla, ei edes kuumalla vedellä. Tossujen värivaihtoehtoina ovat villan luonnolliset värit (musta, ruskea, valkoinen) tai niiden sekoitus, sillä tuotteessa ei käytetä väriaineita.

Tossut kestävät kovalla käytölläkin vuosia. Ne muototutuvat jalkasi mukaan ja kestävät pientä kosteutta. Pohja ei ole liukas ja se on liimattu sekä käsin ommeltu tossuun kiinni.

Materiaali: 100 % villaa, pohja kumisekotetta tai kierrätysnahkaa.

Hoito-ohje: Tuuletus ja tahrojen pyyhkiminen kostealla, käsin pesu 30°C, kuivatus tasolla muotoon aseteltuna.

Valmistustapa: huovutus