Tervetuloa MaRoun nettisivuille!

fcs

Tervetuloa!

MaRou valmistaa pääosin luonnonmateriaaleista ja kierrätysmateriaaleista erilaisia käyttö -ja sisustustuotteita. Kaikki MaRoun tuotteet valmistetaan Lapissa käsityönä alusta loppuun saakka intohimolla ja rakkaudella käyttäjää ajatellen. Suurin osa tuotteista on saanut alkunsa tilaustöinä asiakkaidemme tarpeisiin ja sitten jääneet pysyväksi osaksi mallistoamme. Ethän siis pelkää ottaa yhteyttä jos mielessäsi on jokin ainutlaatuinen sinun tarpeesi täyttävä tuote. 

Emme voi valitettavasti tarjota juuri nyt verkkokauppamahdollisuutta, mutta olethan yhteydessä kun löydät sinua miellyttävän tuotteen, sitä saattaa olla juuri sinun koossasi varastossamme. Mikäli valmiiden tuotteiden joukosta ei löydy juuri sinua miellyttävää tuotetta, niin ei huolta, toteutamme tuotteita myös toiveidesi mukaan.

Klikkaa tuoteryhmän kuvaketta alta saadakesi lisätietoja tuotteista

Saunaan

Lapsille

... ja paljon muuta

Hajusteettomat työpajat

Työpajat sopivat hyvin yhdistyksille, kaveriporukoille, yrityksille Tyky-päivän viettoon. Työpajat räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi kestoltaan. Käsillä tekemiseen on yleensä 3 vaihtoehtoa.

 

Ota yhteyttä vierekkäisellä lomakkeella tai s-postilla annika@marou.fi tai puhelimitse +358453512640.

Missä voit tavata meidät?

Kässäkamarissa

Hajusteeton kässäkamari on kotipaikkamme, jonne olet aina tervetullut katsomaan miten tuotteemme valmistuvat ja tekemään käsitöitä perustajamme Annikan kanssa.

REKO-tapahtumissa

Sodankylän ja Rovaniemen Reko-tapahtumissa. Lisätietoja kyseisten alueiden REKO-ryhmissä.

Ulkoilmatapahtumissa

Tulevat tapahtumat, joissa MaRou on mukana löytyvät aina ajankohtaista -sivultamme. Kesäkaudella tapahtumia on enemmän, joten tervetuloa keskustelemaan ja hypistelemään tuotteitamme!

What my clients say

How yoga has changed lives? Hear from our newest members.

Fusce nec tellus sed augue semper porta mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.
Mathew Grey
Practising for 6 months
Fusce nec tellus sed augue semper porta mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.
Hector Aldo
Practising for 2 months
Fusce nec tellus sed augue semper porta mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.
Silvia Cruz
Practising for 4 months

Connect with me

Transform your body, mind, and life today.

Address

Street Name, FL 54785
United States of America.

Phone

22-33-4444
33-44-5555

Email Address

yoga@youroceanwpsite.com
info@contact.me

Business Hours

MON to FRI: 8AMto 6PM
SAT: 9AM to 12PM